Patru accidente pe drumurile din județ, în ultimele două zile

0

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit, în ultimele 48 de ore, la 56 de evenimente, dintre care 48 au fost cazuri cazuri care au vizat paramedicii SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV -2.

De asemenea, în intervalul menționat, pompierii au intervenit și pentru stingerea a trei incendii, dintre care unul izbucnit într-o gospodărie din localitatea Moșteni și două incendii de vegetație uscată pe raza localităților Videle și Cosmești, dar și la patru accidente rutiere, produse pe DJ 701, în localitatea Zâmbreasca, în municipiul Alexandria, precum și pe raza localităților Drăgănești Vlașca și Roșiorii de Vede. La aceste cazuri, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au acordat primul ajutor calificat persoanelor rănite. Evenimentele au rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Și tot în intervalul menționat, pompierii au avuit și o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință, în vederea facilitării accesului echipajelor medicale la o persoană cu probleme de sănătate, se arată într-un raport al ISU Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here