Patru accidente rutiere cu victime pe soselele Teleormanului in week-end!

0

 

Nu mai putin de patru accidente rutiere s-au inregistrat in acest week-end pe soselele judetului Teleorman.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, vineri polițiștii din Alexandria au fost sesizați prin redirecționarea unui apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DE 70, în com. Peretu s-a produs un accident rutier.
În timp ce un bărbat în vârstă de 49 ani din mun. București conducea un autoturism pe DE 70, din direcția Craiova –București a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei femei în vârstă de 24 ani, din comuna Peretu care se angajase în traversarea străzii , iar din sensul celalalt circula un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 ani din com. Ciorogârla, jud. Ilfov care a oprit pentru a acorda prioritate pietonului, acesta din urmă fiind lovit din spate de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 27 ani din comuna Salcia, jud. Teleorman. Din cauza impactului dintre cele două autovehicule, pietonul s-a speriat și s-a întors brusc pe trecerea de pietoni, fiind acroșată cu oglinda retrovizoare stânga de autoturismul ce tocmai se pusese în mișcare.
Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transporat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Toate persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătamare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

O noua zi un alt accident!

De data aceasta, polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați, sambata, cu privire la faptul ca pe DN 65 A, în apropiere de comuna Salcia a avut loc un accident rutier cu victime omenești.
La fața locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Poliției Municipiului Turnu Măgurele care a efectuat cercetări, stabilind ca în data de 06.05.2017, ora 03.00, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 ani din com. Salcia, sat Băneasa, județul Teleorman conducea un autoturism pe DN 65 A, la Km 107, având direcţia de deplasare mun. Roșiori de Vede – Turnu Măgurele, a părăsit carosabilul prin partea stângă, a lovit un mal de pământ și s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin parchet.

 

Tot sambata 6mai, polițiștii din Videle au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că pe D.J.504, pe raza com Tătărăștii de Sus, sat Udupu, s-a produs un accident rutier cu victime.
În baza celor sesizate la fața locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit următoarele: în timp ce un tânăr în vârstă de 20 ani din comuna Tătărăștii de Jos conducea un autoturism, din direcția de deplasare Pitești către Alexandria, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă după care s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a conducătorului auto și a unei alte pasagere care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă , urmând a se propune soluție prin Parchet .

Un al patrulea accident cu victime a avut loc ieri. Un bărbat în vârstă de 26 de ani conducea un autoturism pe DN VO 6F, pe raza localității Alexandria, iar din cauza unei explozii suferite la anvelopa dreapta spate a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 50 ani din Roșiori de Vede, județul Teleorman.
În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei în vârstă 50 ani din Roșiori de Vede care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă , urmând a se propune soluție prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here