Pasager, accidentat grav de un şofer de 70 de ani care nu a acordat prioritate

0

În ziua de 05.04.2017, poliţiştii din municipiul Alexandria au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe str. 1 Mai, la intersecţie cu aleea din spatele blocului 1501 din mun. Alexandria a avut loc un accident rutier cu victime omeneşti.

În baza sesizării la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria care în urma cercetărilor a stabilit următoarele:

În ziua de 05.04.2017, în timp ce un bărbat în vârstă de 70 ani din mun. Alexandria conducea un autoturism pe aleea din spatele blocului 1501, la intersecţia cu str. 1 Mai a pătruns fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din stânga sa de către un tânăr de 18 ani din com. Nanov şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 35 ani din mun. Alexandria, pasager pe locul din dreapta spate al autoturismului care circula regulamentar, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here