Parlamentarii PSD Teleorman au organizat o consultare publică cu cetățenii despre priorităție partidului pentru relansarea României cu bani europeni

0

Senatorul PSD Dănuț Cristescu și deputații PSD Paul Stancu și Florin Piper Savu s-au întâlnit, duminică, cu cetățenii din Alexandria, pentru a discuta cu aceștia și pentru a le afla părerea despre priorităție partidului pentru relansarea României cu bani europeni. Activitatea a fost organizată de PSD Teleorman în colaborare cu PES Activists, fiind astfel marcată Ziua Europei.

Parlamentarii social-democrați au vorbit cu alexăndrenii despre Planul Național de Redresare și Reziliență, subiect intens dezbătut și în Parlament, între reprezentanții formațiunilor politice.

De altfel, senatorul PSD Dănuț Cristescu a cerut, cu câteva zile în urmă, un consens national pentru Planul Național de Redresare și Reziliență și a făcut un apel la toate partidele parlamentare să colaboreze pentru realizarea unui plan național de reziliență și redresare care să fie aprobat de Bruxelles și care să asigure absorbția fondurilor europene disponibile prin acest mecanism

“Acțiune PSD Teleorman & PES Activists!
În data de 9 mai, aniversăm Ziua Uniunii Europene. În fiecare an, celebrăm această zi importantă a comunității europene, prin diverse evenimente. Anul acesta, accentul este pus pe viitorul Uniunii Europene și Planul Național de Redresare și Reziliență, care este esențial pentru repararea prejudiciilor create de criza dificilă cu care ne-am confruntat în ultimul an. În acest sens, Partidul Social Democrat, împreună cu Pes Activists, a organizat o consultare publică cu cetățenii în județul Teleorman, în dorința de a culege opiniile acestora în raport cu Planul Național de Redresare și Reziliență.

Alături de colegii parlamentari deputați ai PSD: Piper Savu Florin și Paul Stancu am discutat cu cetățenii din Alexandria despre priorităție noastre pentru relansarea României cu bani europeni.
Un număr foarte mare de cetățeni și-au exprimat opiniile despre viitorul Uniunii Europene și Planul Național de Redresare și Reziliență.
Vă mulțumim tuturor! “, a transmis senatorul PSD Dănuț Cristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here