Parlamentarii PSD din Teleorman nu vor vota Guvernul Orban și nici nu vor fi în sală pentru a asigura cvorumul

0

Parlamentarii PSD din Teleorman nu vor vota Guvernul Orban și nici nu vor fi în sală pentru a asigura cvorumul de prezență necesar deschiderii ședinței plenului reunit al Parlamentului.

Decizia a fost luată în ședința Biroului Politic Executiv Județean de joi, 31 octombrie, de la Alexandria, iar cei care o încalcă vor fi excluși din partid.
De asemenea, s-a stabilit ca luni, 4 noiembrie, deputații Valentin Gabriel Boboc, Violeta Răduț și Petre Cioabă, precum și senatorul Carmen Daniela Dan, să fie prezenți la cabinetele parlamentare pe care le au în județ, cel mai târziu de la ora 14.00, atunci când este programat votul pentru investirea noului guvern.

Conducerea social-democrată din  Teleorman se aliniază, astfel, deciziei luată de conducerea națională a partidului.
“PSD nu va participa în niciun mod la nominalizarea noului Guvern, la niciun fel de negocieri și la niciun alt aranjament”, a declarat președintele partidului, Viorica Dăncilă.
Liderii centrali și cei din teritoriu au discutat și duminică-seara, într-o videoconferință destinată alegerilor prezidențiale despre votul de luni din Parlament, întărind decizia luată anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here