Ofertele agenţiilor de voiaj pentru vacanţa de vară prezente la târgul de turism

0

La Târgului de Turism se pot achiziţiona la preţ redus pachete de servicii pentru vacanța de vară. Vă prezentăm câteva din ofertele agenţiilor de voiaj prezente la târgul de turism. Tarifele variază de la 440 de lei/persoană la Eforie Nord, până la o 1.200 de euro pentru o vacanţă în Tenerife.

Reducerile pentru pachetele de servicii achiziţionat pe durata Târgului de Turism, eveniment organizat la Romexpo, în perioada 16-18 februarie, ajung până la 50%. Astfel, preţurile programelor pentru vacanţele de vară încep de la 440 de lei/persoană pentru cinci nopţi de cazare într-un hotel de patru stele de la Eforie Nord şi pot ajunge până la 980 de euro/persoană pentru cinci nopţi de cazare cu mic dejun, la un hotel de cinci stele din Marbella, Spania.

Agenţiile de turism se întrec în oferte, care de care mai atractive, sperând ca în perioada târgului să-şi majoreze substantial vânzările. Aşa se face că, în afara reducerilor pentru înscrieri timpurii, se mai adaugă un discount pe durata evenimentului organizat la Romexpo.

Astfel, un sejur de cinci nopţi, la un hotel de patru stele din Mamaia costă de la 565 de lei/persoană, 477 de lei la Neptun (trei stele) şi 440 de lei la Eforie Nord (patru stele) prin TUI TravelCenter.

Cei are doresc să călătorească în străinătate cu avionul există o multitudine de opţiuni pentru cursele charter. De exemplu, aceeaşi agenţie de turism comercializează pachete turistice în insulele greceşti la tarife începând cu 375 de euro/persoană, şapte nopţi de cazare un la hotel de trei stele. O noutate este charterul către Gran Canaria, tarife începând cu 619 de euro/persoană (şapte nopţi cazare la hotel de trei stele, bilet de avion, transferuri la faţa locului şi asistenţa turistică pe toată perioada sejurului). Iar, în Turcia, tarife începând de la 429 de euro/persoană pentru şapte nopţi de cazare la un hotel de patru stele, în regim All inclusive, plus bilet de avion.

Reprezentanţii Cocktail Holidays consideră că vedeta acestei veri rămâne Grecia. De aceea, charterele pe care le-au organizat către această destinaţie acoperă opt insule. De exemplu, o vacanţă de trei stele, cu mic dejun, costă în insula Kos de la 365 de euro de persoană şi poate ajunge la cinci stele, All Inclusive, la 593 euro de persoană.

Iar un circuit Muntenegru-Croaţia –Albania ajunge la 799 de euro/persoană, şapte nopţi de cazare cu demipensiune şi transport cu avionul.

La Paralela 45, o excursie de şapte zile, la un hotel de trei stele, cu avion inclus, costă în Tenerife de la 1.197 de euro/persoană şi 1.125 de euro/persoană, în Croaţia, la Split. Ceva mai ieftină este Coasta Amalfitană (Italia), şapte nopţi de cazare cu mic dejun, la un hotel de trei stele costând de la 1.005 euro/persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here