Bursa locurilor de muncă, în Alexandria, Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele

0

Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman va organiza BURSA  GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA pe data de 7 aprilie 2017, la Casa de Cultura din Alexandria şi la sediul agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Magurele. Bursa locurilor de munca este o oportunitate de a promova oferta locurilor de munca vacante,  de a se realiza interectiunea directa cu persoanele interesate pentru obtinerea unui loc de munca si de a selecta persoanele care corespund cerintelor angajatorilor.

A.J.O.F.M Teleorman vine în sprijimul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prin acordarea serviciilor de mediere, informare si consiliere profesionala, programe de formare profesionala, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilitatii fortei de munca a persoanelor aflate in evidenta.

De asemenea, agentii economici care doresc sa participe la acest eveniment, sunt rugati sa contacteze A.J.O.F.M Teleorman, avand astfel prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera. Mentionam ca participarea la acest eveniment este gratuita.

Agenții economici, interesati sa participe la bursa, sunt asteptati sa ne contacteze pana pe data de 5 aprilie 2017 sau sa depuna ofertele de locuri de munca la numarul de fax 0247/311164 sau pe adresa de email:ajofm@tr.anofm.ro, in care sa specifice optiunea participarii la bursa, numarul locurilor de munca vacante de care dispun si meseriile corespunzatoare acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here