Ofertă săracă a locurilor de muncă! Doar 268 locuri de muncă la nivelul judetului Teleorman!

0

Ofertă săracă a locurilor de munca pentru teleormanenii!În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 268 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 41 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, medical, alimentaţie publică, asistenţă socială, vânzări, pază şi ordine publică, confecţii textile, construcţii civile, agricol, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 13 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 159 locuri de muncă şi pentru persoanele necalifcate – 96 locuri de locuri de
muncă.

Locuri de muncă vacante pe agenţii locale/puncte de lucru

La Alexandria 24  agenti economici ofera 188 de locuri de munca vacante. Domeniile sunt: industrial, transporturi, confectii textile, alimentatie publica, servicii si comert. dintre acestea 13 locuri sunt pentru persoane cu studii superioare, 90 pentru cele cu studii medii si profesionale si 85 pentru persoanele necalificate.

La Rosiorii de Vede sunt 46 de locuri de munca vacante puse la dispoyitia celor interesati de 8 agenti economici din domenii constructii civile, confectii textile, asistenta sociala, agricol, servicii si comert. 39 de locuri sunt pentru persoanele cu studii medii si profesionale si 7 pentru persoanele necalificate.

La Turnu Magurele doar 2 agentii economici pun la bataie 14 locuri de munca in domeniile medical si paya si ordine publica. 12 locuri sunt pentru persoanele cu studii medii si profesionale si 2 pentru persoanele necalificate.

La Zimnicea sunt 19 locuri de munca din partea a 6 agentii economici din domenii precum: paza si ordine publica, asitenta sociala, industrial si alimentatie publica. 17 locuri de munca sunt pentru persoanele cu studii medii si profesionale si 2 pentru cele necalificate.â

La Videle un singur agent economic ofera un singur loc de munca in domeniul servicii si comert pentru persoane cu studii medii si profesionale.

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002,modi)cată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentruocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul,respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile
lucrătoare de la vacantarea acestora.
Lista locurilor de muncă vacante, în judeţul Teleorman, este valabila pentru perioada 24 – 31 august 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here