O nouă campanie de vaccinare demarată în Teleorman – Eugen Pîrvulescu: “Este singura modalitate de a scăpa de această boală cruntă, de această pandemie”

0

O nouă campanie de vaccinate anti-COVID a fost demarată, joi, la nivelul județului Teleorman. Prima oprire a echipelor medicale a fost la Pietroșani, acolo unde cetățenii au cerut în număr mare să se vaccineze.
Echipe medicale mobile, de la centrele de vaccinare fixe, vor poposi, în perioada următoare, în toate localitățile din județ, în care există cel puțin zece persoane care doresc să se vaccineze.

“De la începutul campaniei de vaccinare am fost un om care am spus că aceasta este singura variantă, singura modalitate să scăpăm de virus – vaccinarea. Din păcate, unii nu au înțeles lucrul acesta, dar astăzi suntem într-o localitate din județul Teleorman, în comuna Pietroșani, unde primarul împreună cu comunitatea locală au înțeles că modalitatea de a scăpa de boală este vaccinarea. Împreună cu directorul DSP Stelică Cristea, împreună cu medici de la centrul de vaccinare de la Școala 6 din Alexandria, astăzi o caravană s-a deplasat la școala din Pietroșani, unde în jur de 200-300 de persoane se vor vaccina. Este mesajul clar că trebuie să spunem oamenilor realitatea. Eu m-am vaccinat, familia mea s-a vaccinat, prietenii mei, pe toți îi îndemn să se vaccineze. Este singura modalitate de a scăpa de această boală cruntă, de această pandemie. Vom face acestă campanie începând de astăzi, mâine, săptămâna viitoare, în fiecare zi. Autoritățile din Teleorman vor să implice și persoane responsabile în această campanie de vaccinare. Vom pune umărul să avem un județ sănătos”, a spus senatorul Eugen Pîrvulescu, joi, la debutul campaniei de vaccinare la Pietroșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here