O FEMEIE DIN TELEORMAN A FOST REŢINUTĂ, DUPĂ CE POLIŢIŞTII AU GĂSIT ASUPRA SA O ARMĂ LETALĂ SEMIAUTOMATĂ

0

În noaptea de 6 decembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în trafic, pe DN7, la Brezoi, șapte autoturisme în care se aflau mai multe persoane care veneau din Franța.

Mașinile au fost oprite în trafic de polițiști și au fost percheziționate, iar cele 40 de persoane aflate în autoturisme au fost conduse la sediul Poliției Râmnicu Vâlcea pentru verificări.

În urma verificărilor, a fost găsită o armă de vânătoare letală, semiautomată, asupra femeii în vârstă de 45 de ani, din judeţul Teleorman, deținută ilegal.

 

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului Acțiuni Speciale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au oprit mașinile în municipiu, procedându-se la percheziționarea acestora. Toate persoanele au fost conduse la sediul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru verificări.

Polițiștii au identificat, asupra unei femei de 45 de ani, o armă letală de vănătoare, semiautomată. A fost dispusă reținerea femeii pentru 24 de ore, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuându- se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor  și infracțiunii prevăzute de art. 271 din legea nr. 86/2006 privind codul vamal (contrabandă calificată).

Femeia urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here