O CAFEA CU AROMĂ DE…TELEJOB

0

În data de 17.10.2018, echipa Euroscola a Colegiului Național Pedagogic ,,Mircea Scarlat” a desfășurat festivitatea de încheiere a Campaniei ,,Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”, campanie în cadrul căreia a fost promovat proiectul ,,TeleJob – Organizarea pieței muncii adiacente Municipiului București”, proiect finanțat din fonduri europene, nerambursabile în  exercițiul financiar 2007-2013 și implementat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman.

TeleJob Café a fost titlul sub care a fost prezentat ultimul capitol al campaniei de promovare a proiectului TeleJob. Alături de echipa Euroscola a CNPMS au fost atăt partenerii campaniei, cât și antreprenorii, care ne-au susținut încă de la început în demersul nostru de a prezenta comunității un model de bună practică de proiect finanțat din fonduri europene.

În cadrul acestei activități, elevii CNPMS le-au prezentat invitaților atât proiectul promovat, cât și drumul parcurs în competiția Euroscola. Astfel, în urma acestei festivității au fost premiați partenerii și antreprenorii în semn de recunoștință pentru tot sprijinul și încrederea acordate și a fost organizată și o tombolă ce a avut trei câștigători.

La finalul acestei seri festive, echipa Euroscola a CNPMS s-a deplasat la Pădurea Vedea unde a dat lumină și culoare tuturor activităților realizate până în prezent cu multă muncă și dăruire.

Echipa de comunicare și marketing a Colegiului Național Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria, Euroscola 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here