Numărul teleormănenilor infectați cu CORONAVIRUS este în creștere. 130 de persoane au fost confirmate și peste 1000 sunt în izolare la domiciliu

0
Conform ultimei raportări a Institutului Național de Sănătate Publică, de astăzi de la ora 13.00, 130 de teleormăneni au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore fiind confirmate două noi cazuri de îmbolnăvire.

La nivelul județului, în centrele de carantină erau cazate 61 de persoane, după cum transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În ultima perioadă a crescut numărul celor pentru care a fost luată măsura izolării, în prezent 1.029 de persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate de autorități. Cei mai mulți dintre cei izolați la domiciliu sunt teleormăneni veniți din zonele galbene și roșii de risc, aceștia nefiind obligați să mai meargă în centrele de carantină, așa cum se întâmpla pe durata stării de urgență.

Din totalul persoanelor confirmate cu COVID-19 la nivelul județului, 25 sunt cadre medicale, potrivit Direcției de Sănătate Publică, patru dintre acestea fiind confirmate în ultima săptămână.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 213 persoane infectate cu COVID- 19.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here