Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 106 în Teleorman – Cinci cazuri în ultimele 24 de ore

0

106 teleormăneni au fost diagnosticați cu COVID-19 până marți, 12 mai, se arată în cea mai recentă raportare a Grupului de Comunicare Strategică, cu cinci cazuri mai mult decât în raportarea precedentă, când pentru Teleorman erau raportate 101 cazuri de infecție cu noul coronavirus.

În schimb, pe teritoriul țării, până marți, 12 mai, au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).
Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate și externate din spitale, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică.

Totodată, până marți, 12 mai, 991 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 190 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar la ATI sunt internați, în prezent, 238 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.923 de persoane, iar alte 19.007 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În Teleorman, cea mai recentă raportare a Centrului de Coordonare și Conducere a Intervenției arăta că, pentru luni, 11 mai, în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate 183 de persoane, în timp ce alte 335 errau izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here