Numărul cazurilor de conflicte și agresiuni fizice, în creștere

0
MEDICII DE LA SPITALUL DIN TURNU MĂGURELE

Echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman au fost solicitate să intervină, în perioada 5 – 8 noiembrie, ora 08.00, la 740 de cazuri, dintre acestea nu mai puțin de 46 fiind pentru conflicte și agresiuni fizice, se arată în raportul întocmit de conducerea instituției.

Potrivit sursei citate, echipajele de Ambulanță au intervenit și la trei accidente rutiere produse pe raza localităților Roșiori de Vede, Stejaru și Gălăteni, din care au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, în perioada menționată echipajele de salvare au intervenit și la 54 de cazuri de dureri abdominale sau de spate, 37 de cazuri de cefalee, 17 cazuri de dureri toracice și la șase tentative de suicid.

În schimb, în raportul dat publicității se arată că, în perioada analizată, echipajele SAJ Teleorman au constatat și decesul a cinci persoane, dintre care trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 77 de ani, și două femei cu vârste de 67 și 80 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here