Nouă dosare penale pentru infracțiuni economice, în ultimele 24 de ore

0

Polițiștii teleormăneni au aplicat, în ultimele 24 de ore, pentru abaterile constatate, 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 29.270 lei, au reținut șapte permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras un certificat de înmatriculare, a transmis IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, dintre acestea, 38 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, șase sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, două sancțiuni pentru depășire, cinci sancțiuni pentru alte abateri și o sancțiune pentru lipsă ITP.

Pe de altă parte, în intervalul menționat, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat pe raza municipiului Alexandria și zona arondată, acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură economico-financiară care aduc atingere drepturilor de proprietate intelectuală și industrială. În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au întocmit nouă dosare penale și au indisponibilizat 148 de bunuri în valoare de 25.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here