Nouă candidați au absentat la proba scrisă a concursului pentru directori și directori adjuncți de școli – Vezi rezultatele din Teleorman

0

Din cei 183 de candidați înscriși la concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea unor posture de directori și directori adjuncți din învățământul preuniversitar de stat, aproape 60 au picat proba scrisă care a avut loc, sâmbătă, la centrul de examinare organizat la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Alexandria. Datele centralizate de Inspectoratul Școlar Județean arată și că 9 candidați nu s-au prezentat la examen, iar alți 4 vor susține proba scrisă în etapa suplimentară.

Notele obținute de candidați la proba scrisă a concursului pot fi consultate la următoarea adresa: http://www.isjtr.ro/mat/concurs_directori/2021/TR_Rezultate_anonimiz_concurs_directori_proba_scrisa_15oct2021.pdf .

La nivelul județului Teleorman au fost scoase la concurs 135 funcții de director și 23 funcții de director adjunct, din următoarele categorii de funcții vacante de conducere: director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, inclusiv din centrele școlare de educație incluzivă; director și director adjunct din clubul sportiv școlar; director din palatul copiilor.

Candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații, care se înregistrează la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, sâmbătă (intervalul orar 09.00-12.00) și duminică (intervalul 09.00-12.00). Contestația la proba scrisă se depune personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând procura notarială în original.

În situația în care se dorește transmiterea contestației prin poșta electronică, acest lucru se realizează în intervalul orar menționat mai sus și numai la adresa de e-mail secretariat@app.isjtr.ro, candidatul anexând la contestația transmisă și o copie a cărții de identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here