Neatentia la volan se plătește! O tanara de 26 de ani din Scurtu Mare a ajuns la spital după ce s-a angajat intr-o depășire neregulamentara!

0

 

O tânăra de 26 de ani a ajuns la spital pentru ca nu a fost atenta când s-a angajat intr-o depășire. O alta masina care efectua regulamentar manevra de depășite a lovit-o.

Politistii din Videle au fost sesizați, vineri, prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Scurtu Mare a avut loc un accident rutier cu o victimă.

Echipa  operativă din cadrul Poliției orașului Videle s-a deplasat imediat la fața locului, stabilind următoarele:
În timp ce o femeie în vârstă de 26 de ani din comuna Scurtu Mare conducea un autoturism pe D.J.701, în localitatea Scurtu Mare, la km 70+950 m s-a angajat în efectuarea unei manevre de viraj la stânga fără să se asigure corespunzător și a fost acroșată în partea laterală stânga de către o autotutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani din com. Stelinca, jud. Ialomița care se angajase în depășirea regulamentară.
În urma accidentului auto a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului care a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet, a declarat Teodora Dragole, purtatorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Adina Tudor Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here