Municipiul Alexandria va avea o creșă nouă în zona Peco

0

Întruniți în ședintă de îndată, în sistem de video-conferintă, consilierii locali alexăndreni au adoptat, joi, proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii – C.N.I. S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect tip – Construire creşă mică din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.

Potrivit proiectului de hotărâre adoptat, municipiul Alexandria va preda Companiei Naționale de Investiții, pe bază de protocol, un teren în suprafaţă de 2.940 mp, situat pe str. Şoseaua Turnu Măgurele, nr. 4, pentru realizarea obiectivului de investiţii Proiect tip – „Construire creşă mică”. De asemenea, Consiliul Local al municipiului Alexandria va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilităţi (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.).

În referatul de aprobare al proiectului de hotărâre se arată că “pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii Proiect tip – Construire creşă mică este nevoie de o suprafată de teren de 2.940 mp, iar funcţiunile din amplasament sunt: cresa cu 4 grupe/40 copii, cu funcţiunile necesare, într-o singură clădire, având regimul de înălţime parter – spaţii exterioare, amenajate pentru activităţi în aer liber”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here