Ministrul Agriculturii s-a întâlnit, la Cervenia, cu 250 de fermieri din zona de sud a județului

0

Florin Barbu, Ministrul Agriculturii, s-a întâlnit, vineri, la Cervenia, cu 250 de fermieri și procesatori din zona de sud a județului. Vizita de lucru făcută în Teleorman a avut drept scop stabilirea amplasamentului Centrului de colectare și depozitare de legume și fructe Cervenia, iar alături de ministru s-au aflat secretarul de stat Adrian Pintea, Adrian Gâdea – președinte CJ Teleorman, Petre Pârvu – primarul orașului Zimnicea, subprefecții Bebone Rababoc și Gigi Iancu, dar și primarii din zonă.

 

De asemenea, la Alexandria, în sala de ședințe a Consiliului Judeţean, a avut loc şi o întâlnire cu primarii din judeţ, cărora ministrul Agriculturii le-a prezentat măsurile şi finanţările derulate în domeniul agriculturii.

“În cadrul unei vizite de lucru pentru stabilirea amplasamentului Centrului de colectare și depozitare de legume și fructe Cervenia, ministrul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale Florin Barbu, însoțit de Secretarul de stat Adrian Pintea, s-a întâlnit astăzi, la Cervenia, cu 250 de fermieri și procesatori din zona de sud a județului. Discuțiile au vizat cele mai importante programe și măsuri luate de guvern, despre care suntem convinși că vor schimba semnificativ, în bine, imaginea viitorului agriculturii românești. Tot astăzi, ministrul Agriculturii românești s-a întâlnit, la Alexandria, cu autoritățile județene și primarii din Teleorman”, a transmis președintele CJ Teleorman Adrian Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here