Mihai Tudose, lovitură pentru liderul PSD Liviu Dragnea: ”EU AM ÎNCREDERE ÎN OLAF”

0

 

Condamnat deja cu suspendare în dosarul referendumului, liderul PSD este acum urmărit de procurorii DNA şi în dosarul Tel Drum. Acesta a plecat de la o sesizare de la OLAF, instituţie care se ocupă de banii europeni. Referitor la OLAF, Mihai TUDOSE a făcut declaratie cel puţin curioasă.

„Asta e chiar o întrebare? Eu am încredere în OLAF”, a spus Tudose. care s-a referit şi la protestele de duminică seară din toată România. Mai mult, Tudose s-a dezis total de legile justiţiei.

„Eu nu am auzit proteste mari pe această zonă de fiscalitate. Au fost nişte exacerbări ale unor lideri. S-au urcat pe alt protest. Legile sunt în Parlament. Nu face Guvernul amendamente la legile justiţiei. Nu a plecat ca şi proiect de lege de la Guvern”, a spus Tudose.

Premierul spune că nu vor fi probleme cu salariile în 2018 şi nu a vrut să spună nimic despre eventualele majorări salariale din 2018. „Poate e şi vina Guvernului. Am avut şi astfel de discuţii. Să se prezinte mai bine noile legi fiscale. Nu vor fi probleme. Noi guvernăm patru ani de zile. E vorba de impozitul pe venitul global, atunci vorbim şi de acel impozit. Ministerul finanţelor să explice mai bine. Vă spun când vine bugetul unde vor fi majorări”, a încheiat Tudose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here