Microbuze școlare pentru centrele de educaţie incluzivă din Alexandria şi Roşiori, achiziționate de Consiliul Județean

0

Consiliul Judeţean Teleorman a achiziționat două microbuze școlare pentru elevii din centrele de educaţie incluzivă din municipiile Alexandria şi Roşiorii de Vede, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Ionel Dănuţ Cristescu, și vicepreşedintele instituției, Florin Piper-Savu, s-au asigurat, miercuri, 26 august, că noul microbuz şcolar a ajuns în cele mai bune condiţii şi poate fi folosit pentru elevii care vor beneficia, din această toamnă, de transport şcolar către Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alexandria. Capacitatea unui microbuz este de 19+1 locuri și au fost achiziționate pentru a veni în ajutorul copiilor care vor merge la şcoală în condiţii de siguranţă şi confort, evitându-se astfel abandonul şcolar.

În ceea ce privește stadiul lucrărilor pentru pregătirea începerii noului an şcolar, potrivit conducerii Consiliului Județean, în cele două centre, acestea sunt aproape finalizate, se fac ultimele pregătiri şi finisaje, după ce toate spaţiile au fost igienizate şi sunt rearanjate corespunzător ultimele încăperi din incintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here