Mesaj de Crăciun al preşedintelui PSD Teleorman, Adrian GÂDEA

0

Președintele PSD Teleorman, Adrian GÂDEA, a transmis un mesaj prin care amintește teleormănenilor că Sărbătoarea Nașterii Domnului este un moment în care trebuie să ne amintim și de cei mai puțin norocoși, de cei singuri, de cei care duc dorul familiei și al copiilor trăind printre străini.

„Dragi prieteni,
În pragul sărbătorilor de iarnă, a Nașterii Domnului și a Anului Nou, ne dăm seama cât de importantă este orice faptă bună și realizăm cât de norocoși sunt cei care se pot bucura de căldura și liniștea unui cămin.

Când fiorii iernii cuprind întreaga țară, ascultăm colinde înconjurați de familie și de cei dragi, lăsând deoparte greutățile și supărările anului care se încheie și ne gândim cu speranță la viitor.

Este un moment în care trebuie să ne amintim și de cei mai puțin norocoși, de cei singuri, de cei care duc dorul familiei și al copiilor, trăind printre străini, care își duc greu viața de la o zi la alta și, mai ales, de copiii care nu au alături de ei o familie.

Este un moment în care orice faptă bună și un pic de generozitate pot să aducă bucuria Crăciunului în orice loc în care alți oameni au uitat să zâmbească.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea arătată de-a lungul acestui an și vă doresc tuturor un Crăciun binecuvântat, plin de lumină și iubire și un An Nou cu multă sănătate și împliniri frumoase!

Sărbători Fericite!”, este mesajul postat de Adrian GADEA pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here