Mecanicul de locomotivă acuzat că a provocat accidentul feroviar de la Roșiori, plasat sub control judiciar

0

Mecanicul de locomotivă acuzat că a provocat accidentul feroviar de la Roșiori de Vede, după ce ar fi trecut pe semnalul roșu, a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii și ulterior plasat sub control judiciar.

Potrivit IPJ Teleorman, “la data de 16.03.2023, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind accidentul feroviar, din data de 13.03.2023, din stația Roșiori Nord, polițiștii din cadrul Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman au dispus reținerea mecanicului de locomotivă al unui tren, pentru 24 de ore.
Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale, procurorul dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 zile”.

În accidentul feroviar produs luni dimineață între localitățile Măldăeni și Roșiori de Vede, în care au fost implicate un tren de călători și unul de marfă, care transporta autoturisme noi, 12 persoane au fost rănite, 4 dintre acestea fiind transportate la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here