Masca rămâne obligatorie în spațiile închise și după 1 august

0
Cu toate că cetățenii așteptau noi măsuri de relaxare, printre care și eliminarea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile închise, Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că masca rămâne obligatorie în spațiile închise și după data de 1 august.

Sursa citată a mai precizat și că de la 1 august nu vor fi neapărat relaxări noi, ci completări la cele existente, dând ca exemplu o creştere a numărului de participanţi la evenimente private.

“În continuare verificăm respectarea măsurilor de protecţie sanitară care încă sunt în vigoare. Masca, portul măştii la interior este o măsură obligatorie şi chiar o să vă dăm o informaţie legată de măsurile pe care le vom lua de la 1 august, masca va rămâne obligatorie şi după 1 august. Structurile noastre aplică în continuare sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară în fiecare zi. Transmit un mesaj cât se poate de clar, către populaţie, vă rog să respectaţi în continuare măsurile de protecţie sanitară”, a declarat Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here