Marius Rivera Badea, candidatul ALDE la Primăria Alexandria: „Aud de la diverse persoane că se pregătește o campanie nu foarte curată”

0
cof

La Alexandria, apar informații potrivit cărora campania electorală pentru alegerile locale va fi una “nu foarte curată”, a spus, joi, Marius Rivera Badea, candidatul ALDE pentru fotoliul de primar al reședinței de județ, acesta precizând și că nu va răspunde în niciun fel provocărilor și că va merge pe ideea unei campanii electorale constructive, care să aibă în centru cetățeanul și nevoile acestuia.

Și eu în ultima perioadă aud de la diverse persoane că se pregătește o campanie nu foarte curată și vreau să spun că singurul răspuns pe care îl am pentru o eventuală campanie de genul ăsta este că nu o să răspund la niciun fel de provocare, pot să arunce cu câte mizerii vor dori, nu voi răspunde în niciun fel cu niciun fel de mizerie și sper din tot sufletul ca aceste așa zise idei de precampanie să nu vină din partea contracandidaților, ci din partea oamenilor de lângă ei, care probabil dintr-un exces de zel doresc să arate cât de fideli sunt ei și cât de bine pot să facă acelui candidat. Repet, nu voi răspunde niciunui fel de provocare, pot să arunce cu oricâte mizerii vor, deși sper să nu o facă, pentru că eu nu o voi face sigur. Voi vorbi în toată campania electorală, dar și până atunci, doar despre ce vreau să fac în Alexandria, ceea ce-mi doresc eu îmi doresc să facă toți candidații, pentru că lucrurile care trebuie făcute în principiu se știu, sunt vechi, foarte vechi”, a spus președintele ALDE Alexandria, Marius Rivera Badea.

Candidatul ALDE a vorbit atât despre lipsa investitorilor și a locurilor de muncă plătite decent, care ar putea ține în oraș tinerii, dar și despre infrastructura de petrecere a timpului liber, pe care o descrie ca fiiind deficitară.

Problema nu este că nu se știu lucurile care sunt de făcut, problema este că nu se fac și unul dintre punctele esențiale pentru care îmi doresc să fiu primarul Alexandriei este faptul că aș dori ca foarte mulți dintre tinerii din Alexandria să nu mai plece de aici, mi-aș dori să avem cât mai mulți tineri care să se întoarcă înapoi în Alexandria. Știm foarte bine că avem foarte mulți tineri care au plecat din Alexandria și sunt plecați nu pentru că le este drag să fie plecați, ci pentru că nu au găsit un loc de muncă aici. Pentru asta trebuie făcut un lucru esențial – trebuie să aducem cât mai mulți investitori, cât mai mulți producători. Avem argumente să-i convingem, totul este să vrem. (…) Salut faptul că în ultima perioadă văd că s-au mișcat cât de cât lucrurile în ceea ce privește acel minunat parc industrial de care tot povestim, dar vorbim de 20 de ani de parcul ăsta industrial, nu se mai poate să tot povestim că avem un parc industrial, când avem de fapt un teren viran. (…) Eu nu spun că voi face minuni, eu nu spun că peste noapte se vor înâmpla lucruri, dar vă spun că voi face tot ce-mi stă în putință ca lucrurile astea să nu mai treneze în halul în care au trenat. Și știu ce am de făcut ca să aducem investitori în Alexandria”, a mai spus Marius Rivera Badea.

Candidatul ALDE pentru Primăria Alexandria a mai spus că în perioada următoare se va întâlni cu toate categoriile sociale din municipiu și că va discuta atât cu tinerii Alexandriei, cât și cu bătrânii, pentru a înțelege ce-și doresc aceștia de la administrația orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here