Marian Emil Dincă, candidatul PNL la Primăria Seaca: “De peste 23 de ani la conducerea Primăriei este același om, iar comuna Seaca a rămas la fel: zero realizări, zero implicare”

0

Despre faimoasa hidrocentrală de la Seaca, una dintre cele mai mari promisiuni ale fostului președinte PSD Liviu Dragnea, dar rămase neonorate, a auzit toată lumea.

Încă din anul 2012, Liviu Dragnea s-a tot plimbat la Seaca, în campaniile electorale, promițând o hidrocentrală de 2 miliarde de euro, investiție ce avea să ofere locuri de muncă locuitorilor și infrastructură rutieră modernizată în zonă. Hidrocentrala a rămas însă doar o promisiune, la fel ca cea mai mare parte a promisiunilor pe care locuitorii comunei Seaca le-au auzit de-a lungul timpului.

Localitatea este gospodărită, de mai bine de 20 de ani, de același om, care nu a reușit să facă mai nimic pentru cei care și-au pus speranța în capacitatea sa de a le asigura condițiile elementare de care ar trebui să dispună orice așezare a anului 2020, respectiv apa curentă, canalizare și drumuri pe care se poate merge decent.

Pentru că s-a săturat de minciunile venite din partea celor care gospodăresc defectuos Seaca de ani de zile și pentru că este convins că poate să schimbe fața localității în care trăiește, Marian Emil Dincă a decis să candideze la alegerile locale din 27 septembrie pentru funcția de primar, cu susținerea Partidului Național Liberal.

Locuiesc în comuna Seaca, sunt căsătorit și tată a doi copii. În prezent, administrez o afacere în domeniul agricol, în comuna Seaca, iar in timpul liber, pe lângă familie, sunt pasionat de vânătoare și fotbal.
Dragostea pentru locul în care m-am născut și unde am crescut, pentru oamenii lui, potențialul de dezvoltare pe care această comună îl are sunt principalele aspecte care m-au determinat să intru în politică. Neimplicarea, lipsa de viziune, slaba gestionare a banilor publici, neatragerea fondurilor europene sunt doar câteva dintre motivele pentru care am ales să candidez la funcția de primar al Comunei Seaca. Cred cu tărie ca împreuna putem schimba fața acestei comune. De peste 23 de ani la conducerea Primăriei este același om, iar comuna Seaca a rămas la fel: zero realizări, zero implicare, zero motivație”, își începe Marian Emil Dincă prezentarea.

Marian Emil Dincă vine în fața alegătorilor cu proiecte concrete, care pot fi implementate cu voință și determinare, așa încât locuitorii să poată trăi, în sfârșit, după ani de promisiuni neonorate, într-o comună la standarde europene.

Concret, acesta și-a stabilit, o serie de priorități între care: gospodărirea și înfrumusețarea comunei, reabilitarea drumurilor comunale, atragerea fondurilor europene pentru realizarea rețelei de apă potabilă, canalizare și construirea unei stații de epurare a apei uzate, crearea de locuri de muncă prin atragerea de investitori, sprijinirea copiilor cu posibilități financiare reduse, amenajarea unui centru sportiv de recreere pentru copii și tineri.

Îmi doresc din tot sufletul ca, împreună, să reușim să realizam ce ne-am propus, iar tinerii locului să nu mai fie nevoiți să plece în alte colțuri ale lumii pentru un trai mai bun. Cred cu tărie că, împreună, putem schimba multe lucruri în comuna Seaca și spun acest lucru din propria experiență, caci acolo unde există pasiune, bunăvoință și implicare nimic nu te poate opri din a realiza lucruri mărețe. Vreau să am șansa să muncesc pentru ca oamenii acestui loc să privească lpcul în care trăiesc ca pe un loc în care pot avea un viitor și în care pot trăi decent”, spune Marian Emil Dincă, candidatul PNL la Primăria Seaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here