Marcel Ciolacu, președintele PSD: Este un gest de normalitate, prin care arătăm că ne interesează viitorul României.

0

Marcel Ciolacu, președintele PSD, condamnă deputații PNL care si-au scos cartelele din aparatele de vot pentru a nu vota proiectul de lege prin care alocatiile copiilor vor fi dublate.

Rușine celor de la PNL care și-au scos cartelele pentru a nu vota acest proiect dând din nou dovadă că fug de răspundere!
În plus, încercările PNL de a lansa în spațiul public tot felul de scenarii alarmiste cu privire la creșterea alocațiilor demonstrează încă o dată amatorismul și nepriceperea acestor oameni. Pentru liberali, copiii României sunt importanți doar când sunt folosiți în jocurile lor politice.
Guvernarea presupune găsirea soluțiilor pentru oameni, nu un concurs despre cine țipă mai tare. Campionii țipetelor ar trebui să înțeleagă asta și să își asume guvernarea și prin fapte. Soluții sunt, așa cum PSD a demonstrat anul trecut când a pus în aplicare creșterea alocațiilor. Însă, pentru găsirea soluțiilor și aplicarea lor îți trebuie și pricepere, ceea ce PNL demonstrează în fiecare zi că nu are„, a declarat liderul PSD

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, miercuri, în calitate de for decizional, dublarea alocaţiilor pentru copii. Măsura ar urma să intre în vigoare în luna care urmează promulgării legii de către preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit proiectului adoptat miercuri, „alocaţia de stat pentru copii se stabileşte în cuantum de:

a) 600 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap;

b) 300 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani, precum şi pentru tinerii prevăzuţi la art.1 alin.(3);

c) 600 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în cazul copilului cu handicap”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here