Marcel Ciolacu este noul preşedinte al PSD

0

Marcel Ciolacu este noul preşedinte al PSD. El a câştigat alegerile, la congresul extraordinar de sâmbătă, cu 1.310 voturi.

„Eu vreau un PSD condus de o echipă. Şi de aceea am adus în prima linie cei mai buni oameni! Oameni care şi-au dovedit competenţa atât în organizaţiile, cât şi în comunităţile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”, a declarat Ciolacu înainte de vot.

Din echipa sa fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluţă, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Titus Corlăţean şi Laurenţiu Nistor.

Cei 50 de delegați din Teleorman au votat, sâmbătă, la Congresul Extraordinar al PSD, pentru moțiunea susținută de Marcel Ciolacu și echipa sa, în centrul de votare de la Alexandria, organizat în conformitate cu rigorile impuse în vreme de pandemieÎn urma votului exprimat de cei 50 de delegați din cadul Organizației PSD Teleorman, moțiunea și echipa lui Marcel Ciolacu a obținut 47 de de voturi pentru, două împotrivă și o abținere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here