Manifestări cultural-artistice pentru toate gusturile și vârstele de Ziua Comunei Drăgănești-Vlașca

0

Autoritatea locală de la Drăgănești – Vlașca pregătește o serie de manifestări cultural-artistice, pentru toate gusturile și vârstele, de Ziua Comunei, care va fi sărbătorită pe 8 septembrie, a anunțat primarul Ciprian Ciuperceanu.

 

Data nu este aleasă la întâmplare, pe data de 8 septembrie fiind sărbătorită Nașterea Maicii Domnului, sărbătoare care în credința populară reprezintă hotarul astronomic dintre vară şi toamnă, momentul în care se dă startul lucrurilor agricole de toamnă, iar noul anotimp începe să îşi intre în drepturi

“Stimați cetățeni și colaboratori,

În data de 8 septembrie 2022, Consiliul local al comunei Drăgănești-Vlașca, a aprobat organizarea ”Zilei comunei” – ediția a IV – a, eveniment care se va desfășura pe Stadionul comunal Drăgănești-Vlașca.

Am propus această dată, întrucât, în credinţa populară, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului reprezintă hotarul astronomic dintre vară şi toamnă, momentul în care se dă startul lucrurilor agricole de toamnă şi momentul în care noul anotimp începe să îşi intre în drepturi.

Apreciez că, ”Ziua comunei” dobândește, prin statutul ei, farmecul unei zile de sărbătoare a întregii comunități, iar manifestările care se vor desfășura cu această ocazie, constituie un prilej de întâlnire și revedere, de voie bună și relaxare, pentru locuitorii comunei noastre.

Pregătim pentru dumneavoastră un program care va cuprinde manifestări cultural-artistice, pentru toate gusturile și vârstele.

Vă așteptăm cu drag, să cinstim împreună “Ziua Comunei Drăgănești-Vlașca”, locul pe care toți îl numim cu bucurie “acasă””, este mesajul primarului de la Drăgănești Vlașca, Ciprian Ciuperceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here