Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea și sentințe de internare într-un centru de detenție și educativ, puse în executare de oamenii legii

0

În cadrul unei acțiuni specifice pe linia persoane urmărite/dispărute-căutate pe raza județului Teleorman, polițiștii teleormăneni au depistat, pe raza comunei Purani, șase tineri cu vârste cuprinse între 18 și 24 ani, toți din județul Teleorman, pe numele cărora Judecătoria Videle a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, sentința de internare într-un centru de detenție, dar și educativ.

Potrivit IPJ Teleorman, împotriva a patru tineri în vârstă de 18, 19, respectiv 20 de ani, Judecătoria Videle a emis două sentințe de internare într-un centru de detenție pe o perioadă de 2, respectiv 5 ani, dar și două sentințe de internare într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an.

De asemenea, Judecătoria Videle a emis și două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea împotriva a doi tineri în vârstă de 24 ani pentru o perioadă de 7, respectiv 9 ani de închisoare.

Cei șase tineri au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu, Centrul de Detenție Tichilești – Brăila și Centrul Educativ Buziaș – Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here