Ludovic Orban, în Teleorman: “Fac un apel către toți oamenii cu inițiativă să se implice și să genereze schimbarea de care are nevoie județul”

0

Premierul Ludovic Orban s-a aflat, marți, 1 septembrie, într-o vizită de lucru în județul Teleorman, unde a trecut pe la mai multe obiective de investiții aflate în curs de implementare ori finalizate.

Astfel, după ce a participat la inaugurarea grădiniței de la Drăgănești Vlașca, premierul Orban, alături de care s-au aflat secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu și senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, a vizitat șantierul de pe Drumul European 70, unde au fost începute lucrările de lărgire, dar și Spitalul Județean de Urgență, unde se va construi un nou corp, cu o capacitate de 72 de paturi.

Ulterior, Ludovic Orban a discutat cu constuctorul care se va ocupa de reabilitarea DN52 Alexandria- Turnu Măgurele, după care s-a deplasat la orașul de la Dunăre, unde se are în vedere reabiliatrea portului.

“Aș vrea să spun câteva lucruri despre obiectivele de investiții pe care le-am vizitat în Teleorman, în afară de Turnu Măgurele, unde sigur îmi doresc să repornească combinatul cu adevărat pentru că România, care este o țară agricolă, a ajuns să importe fertilizanți, îngrășăminte de peste 700 de milioane de euro/an, în condițiile în care există industrie petro-chimică în România, care poate să funcționeze și care poate să furnizeze agricultorilor cele necesare. Am fost la inaugurarea grădiniței realizate pe PNDL, în Drăgănești Vlașca, de asemenea am participat la începerea lucrărilor de lărgire a Drumului Național 6 între Alexandria și Drăgănești Vlașca, am fost la Spitalul Județean, unde Compania Națională de Investiții finanțează proiectul de construcție a unui noi aripi a spitalului, cu 72 de paturi, de asemenea, am discutat de DN52 Alexandria-Turnu Măgurele cu constructorul și proiectanții care urmează să modernizeze acest drum national, important pentru județul Teleorman și pentru Turnu Măgurele, pentru că investitorii vor veni mai repede de la Alexandria la Turnu Măgurele. (…) Am văzut și clădirea noii judecătorii și noului tribunal care urmează să se construiască, a început construcția în Alexandria. Susținem Teleormanul, susținem reprezentanții noștri, este bine pentru Teleorman să aibă loc o schimbare , să nu mai rămână PSD, care a ținut în sărăcie zeci de ani acest județ, sărăcie, subdezvoltare, minciună, dependență. Fac un apel către toți oamenii cu inițiativă, către toți oamenii harnici din Teleorman, către toți oamenii cu bun simți, cu 7 ani de acasă, cu frica lui Dumnezeu, să se implice și să genereze schimbarea de care are nevoie județul Teleorman, pentru că se poate și în Teleorman”, a spus premierul Ludovic Orban la finalul vizitei în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here