Liberalul Ivănică Relu este trimis de Eugen Pîrvulescu în Consiliul Județean, în locul lui Burcescu

0
După mai bine de cinci luni de zile, de când fostului consilier judeţean Cătălin Burcescu, din anumite motive, i s-a retras sprijinul politic, va fi înlocuit cu un alt liberal, în şedinţa de mâine a Consiliului Județean.

La primul punct al ordinii de zi se va supune votului consilierilor, un proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier județean pentru liberalul Ivănică Relu Viorel, cel care, până la urmă, îl va înlocui pe fostul consilier Burcescu. Noul consilier este medic veterinar şi, după cum spun gurile rele, vine din zona de influenţă a mai vechiului consilier județean, liberalul Alexandru Iliescu, respectiv Roşiorii de Vede.

Aşadar, senatorul Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, s-a hotărât, în sfârşit, şi a ocupat locul liber de consilier judeţean cu un liberal tânăr şi mult mai bine pregătit decât cel pe care-l înlocuieşte. În context, am mai putea adăuga şi faptul că, se vorbeşte tot mai mult şi de înlocuirea consilierului Cătălin Vătafu, “chestiune care se va finaliza în perioada imediat următoare pentru că nu putem să avem un consilier care se bazează doar pe laurii trecutului, fără să aibă o activitate politică şi organizatorică direct în judeţ”, a precizat într-o discuţie pe această temă, senatorul Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here