Liberalii au inaugurat sediul PNL Călmățuiu în prezența senatorului Eugen Pîrvulescu

0

Liberalii din județ au inaugurat sediul Organizației PNL Călmățuiu, condusă de Alina Barbu – candidat PNL la alegerile locale din 2020, în prezența președintelui PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, dar și a deputaților Maria Stoian și Calota Florica Ica. La eveniment, președintele PNL Teleorman a subliniat faptul că Alina Barbu va fi candidatul cu care liberalii și-au propus să câștige, la Călmățuiu, alegerile locale din 2024.

 

Președintele Organizației PNL Călmățuiu, doamna Alina Barbu, este unul dintre cei mai ambițioși și perseverenți lideri locali ai PNL Teleorman. De ce susțin acest lucru?
Doamna Alina Barbu a candidat pentru funcția de primar al comunei Calmățuiu, în anul 2020, și-a asumat o lupta directă cu un primar aflat în funcție de 12 ani, iar bătălia nu a fost deloc ușoară și nici corectă.
După alegeri, doamna Alina Barbu, acum consilier local din partea PNL Teleorman, nu a abandonat lupta începută, conștientă fiind că perseverența, viziunea și dorința de a schimba paradigme în comuna controlată prin tot felul de mijloace de actualul primar PSD reprezintă cheia succesului.
A simțit că oamenii își doresc schimbare, dar le este teamă să se expună. Alina Barbu este cea care își va asuma public dezvăluirea nemulțumirilor care îi macină pe concetățenii ei și se va implica cu toate resursele în schimbarea de care oamenii îi spun că au nevoie.
Nu este ușor, ca femeie, să lupți cu un primar vechi, care a reușit în toți acești ani să formeze un aparat propriu ce îl susține, prin mijloace „specifice”, ca să mă exprim elegant.
Îi urez succes doamnei Alina Barbu și o asigur public că va avea tot sprijinul meu și al colegilor mei în lupta grea pe care și-a asumat-o și pe care este hotărâtă să o ducă până la capăt, indiferent de obstacolele adversarilor politici”, a spus senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here