La Talpa sunt în derulare proiecte de importanță pentru comunitate – Lucrări la un nou punct ISU, sală de sport cu peste 100 de locuri, sistem de supraveghere video

0

Cleofir Netejoru a câștigat votul de încredere al electoratului de la Talpa, care l-au ales la conducerea administrației locale la scrutinul din septembrie 2020, iar în perioada scursă de la locale și până acum edilul PNL a încercat să demonstreze cetățenilor că nu s-au înșelat când au decis să-l voteze. Așa că a început cu proiecte care au putut fi realizate în perioade mai scurte de timp, ca reabilitarea drumurilor, reabilitarea iluminatului public, dar și alimentare cu apă pentru gospodăriile care nu aveau această utilitate.

În lucru, pe raza localității, sunt în prezent câteva proiecte importante pentru comunitate, respectiv un nou punct de lucru ISU, se lucrează la extinderea rețelei de apă la Talpa Poștei, dar și la sistemul de supraveghere video. De asemenea, în lucru este la Talpa și o sală de sport nouă, cu o capacitate de peste o sută de locuri.

Însă primarul liberal Cleofir Netejoru are în proiect un proiect de mare anvergură pentru comunitatea de la Talpa, și anume construirea și dotarea unui centru medical, așa încât cetățenii să beneficieze de servicii medicale la ei în localitate.
Și Primăria Talpa va beneficia de un sediu nou, în prezent fiind în lucru proiectul pentru această investiție.

“Când am luat decizia de a candida la Primărie, am făcut-o după o perioadă destul de lungă în care am analizat dacă pot să aduc eu un suflu nou în administrația locală de la Talpa, dacă pot eu să mișc lucrurile în localitate, dacă aș putea să realizez lucruri astfel încât să nu dezamăgesc oamenii. În general, sunt om de acțiune și cred că cel mai important pentru un om politic este să ajungă să realizeze ceea ce promite. Am candidat, am reușit să câștig funcția de primar, dar provocarea de-abia după aceea a început – când a trebuit să mă apuc de treabă. Să știți că administrația publică nu este deloc ușoară, că lucrurile nu se pot face peste noapte nici dacă vrei, că tot ce facem noi aici, la Talpa, facem cu eforturi și cu drumuri la instituții și cu tot ce decurge de aici. Dar, încet, lucrurile se mișcă, iar eu am convingerea că voi reuși să duc la final tot ce mi-am propus pentru acest mandat. Cred că cel mai important este să nu-i dezamăgesc pe cei care au văzut în mine o alternativă pe care merită să parieze”, a declarant primarul Cleofir Netejoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here