La Drăgănești Vlașca se construiește unul dintre cele mai bune și complexe terenuri de sport

0

Lucrările de construire și amenajare a unuia dintre cele mai bune și complexe terenuri de sport vor fi demarate, la Drăgănești Vlașca, săptămâna viitoare, a anunțat primarul localității, liberalul Ciprian Ciuperceanu.

Potrivit sursei citate, proiectul cuprinde amenajarea unui teren sintetic pentru tenis de câmp, baschet și handbal și “tot în acest perimetru destinat sportului, mișcării și recreerii vor fi amplasate în aer liber aparate speciale de fitness și va fi amenajată o suprafață specială pentru atletism și sărituri la groapă, respectiv o pistă de bowling”. De asemenea, proiectul mai prevede și montarea de mese de tenis de masă și mese pentru șah și table.
În plus, întregul perimetru va fi dotat cu nocturnă, iar întreaga zonă va avea spațiu verde, fiind plantați pomi și montate coșuri de gunoi, bănci pentru sportivi și bănci pentru relaxare.

Amplasamentul terenului multifuncțional va fi vizavi de Școala Gimnazială Drăgănești Vlașca și terenul sintetic de fotbal, iar lucrările impun închiderea permanentă a circulației pe Strada Ioan R. Dăscălescu, întrucât pe acest tronson de drum va fi amenajată și o pistă pentru biciclete și role, mai precizează Ciprian Ciuperceanu.

Primarul localității Drăgănești Vlașca transmite, însă, că, pe parcursul derulării lucrărilor de construire și amenajare a terenului multufuncțional, va ține la curent, periodic, cu stadiul în care se află acestea, până la finalizarea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here