La Alexandria au fost instalate stațiile de reîncărcare pentru masinile electrice finanțate prin AFM

0
Cele trei stații de reîncărcare a autovehiculelor electrice, finanțate de Administrația Fondului pentru Mediu, au fost instalate în municipiul Alexandria, a anunțat primarul Victor Drăgușin.

 

Potrivit sursei citate, cele trei stații de reîncărcare, fiecare dintre acestea echipată cu câte două puncta de încărcare, au fost instalate în zona Spitalului Județean, pe platoul Finanțelor Publice și în zona Electrotel.

Cele trei stații sunt finanțate prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în municipiile reședințe de județ.

Prin montarea stațiilor de reîncărcare a mașinilor electrice, instituția oferă soluții alternative la tehnologiile convenționale bazate pe motoare cu ardere internă și pe combustibili clasici și încurajează cetățenii din municipiul Alexandria, asigurându-le suport și infrastructura facilă de realimentare, să opteze pentru tehnologia electrică, determinând astfel, prin reducerea poluării cu noxe/ gaze de eșapament, un impact prietenos cu mediul natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here