Jean de la Craiova, SHOW la Ziua comunei Bragadiru

0

Duminică, 19 mai, de Ziua comunei Bragadiru, eveniment desfăşurat pe stadionul din localitate nu aveai loc să arunci un ac. Câtă lume şi frunză, oameni veniţi din comună şi din localităţile limitrofe au ţinut să participe la cea de-a III-a ediţie. Programul şi organizarea au fost unele de excepţie. De la an la an, evenimentul a crescut în intensitate şi valoare, fapt recunoscut de cetăţeni, care s-au minunat de ceea ce au putut să vadă.

Aşa cum relatam în ediţiile trecute, pe scenă au urcat cei mai îndrăgiţi artişti de muzică populară, am numit aici pe Niculina Stoica, Anuţa Arghiroi, Ion Drăgan, Nicuşor Iordan şi Constantin Măgureanu. Un program artistic a fost susţinut de copiii din localitate şi grupe de elevi din alte zone ale judeţului.

Însă, momentul mult aşteptat a fost recitalul susţinut de Jean de la Craiova, renumit pentru repertoriul său, pentru SHOW-ul pe care-l face, atunci când urcă pe scenă. A fost ceva ce concurează cu evenimentele organizate pe marile stadioane. Mai ceva ca în manifestările de acest gen realitate la oraşe. Peste 2000 de oameni au cântat şi dansat pe ritmul melodiilor de petrecere, interpretate de Jean de la Craiova. Şi focul de artificii a fost unul impresionant. Minute bune artificiile au brăzdat cerul, spre bucuria copiilor şi tinerilor, în special.

Primarul Cristi Chisac le-a mulţumit tuturor pentru participare. Cu emoţie, şi-a cerut scuze în faţa mulţimii pentru “deranjul” ce va urma în comună, din cauza unui obiectiv de mare anvergură, menit a aduce conform în viaţa cetăţenilor, este vorba despre proiectul de apă şi canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here