ISU Teleorman organizeaza concurs pentru încadrare din sursă externă – Sunt disponibile 5 posturi de ofițer și unul de subofițer

0
Inspectoratul pentru Situații de Urgentă „A.D. Ghica” al județului Teleorman organizează o serie de concursuri prin încadrare directă (din sursă externă), pentru ocuparea a cinci posturi de ofițer și un post de subofițer.

 

Potrivit datelor făcute publice de reprezentanții instituției, se organizează concurs pentru un post de ofițer specialist II la Inspecția de Prevenire – compartimentul Avizare-Autorizare; un post de ofițer I la Inspecția de Prevenire – compartimentul Control și Activități Preventive; un post de ofițer specialist II (economist) la compartimentul Financiar; un post de ofițer specialist II la SCTI – compartimentul Comunicații; un post de ofițer specialist I la SCTI – compartimentul Tehnologia Informației și un post de subofițer administrativ principal la Detașamentul Turnu Măgurele.

Informații suplimentare despre condițiile pentru participarea la concurs, perioadele de înscriere, documentele necesare pentru constituirea dosarelor de candidat și organizarea concursurilor se pot obține accesând portalul „HUB de servicii și informații la nivelul Ministerului Afacerilor Interne”.

La accesarea https://hub.mai.gov.ro, persoanele interesate trebuie să urmeze mai mulți pași, astfel: alegerea secțiunii „CARIERĂ MAI” – Serviciul pentru recrutare în vederea ocupării unor funcții vacante; selectarea județului Teleorman, a statutului profesional „cadru militar” și a Armei „situații de urgență”; consultarea anunțurilor publicate, de unde se pot afla toate informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a participa la concursuri;
Cererile de înscriere și dosarele de recrutare, în volum complet, se transmit la adresa de e-mail specificată în fiecare anunț.

Persoanele interesate de participarea la concursuri trebuie să citească cu atenție anunțurile și celelalte documente postate pe HUB și, dacă îndeplinesc toate condițiile menționate, să completeze cererea de înscriere și să pregătească dosarele de recrutare în termenele indicate.

Detalii suplimentare pot fi obținite la numărul de telefon 0247/311.113, interior 27129, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here