Ion Mocanu, primarul gospodar de la Năsturelu – realizări și proiecte îndeplinite; obiective de investiții în curs de realizare

0

În anii scurși de la preluarea conducerii Primăriei Năsturelu, Ion Mocanu a demonstrat că este un om gospodar, iar proiectele finalizate în localitatea pe care o păstorește arată din plin acest lucru. Omul este modest și nu vorbește prea mult despre realizările din comună, ci pune accentual pe ce mai e de făcut și despre modul în care pot fi rezolvate problemele cu care se confruntă, încă, cetățenii.

Eu sunt primar al comunei de niște ani buni și pot să spun că am întreprins toate demersurile care mi-au stat în putere, pentru ca oamenii care mi-au dat votul de încredere să vadă că nu s-au înșelat atunci când m-au ales. Îmi doresc să pot realiza, în continuare, cât mai multe lucruri bune, aici, la noi acasă, pentru ca toți cetățenii comunei să beneficieze de cele mai bune condiții pentru un trai decent”, spune Ion Mocanu, primarul comunei Năsturelu.

Grădinița din localitate a fost reabilitată total și modernizată, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, astfel că micuții beneficiază de cele mai bune condiții pentru a-și petrece jumătatea de zi în care stau la unitatea preșcolară din Năsturelu. De asemenea, școlile din comună sunt reabilitate și le oferă copiilor condiții la standarde optime pentru derularea actului educațional.

În prezent, se efectuează lucrări la clădirea Primăriei, reabilitarea fiind făcută cu fonduri europene.

Și iluminatul public a beneficiat de atenția edilului de la Năsturelu, astfel că a fost modernizată rețeaua de iluminat în toata localitatea, dar și în satul Zimnicele.

Pentru că un om gospodar se gândește la toate, inclusiv la lucrurile ce pot părea mărunte, dar care au importanță mare pentru unele categorii de oameni, la Năsturelu rețeaua de iluminat public a fost extinsă și în cimitirul din localitate.

Pe de altă parte, primarul Ion Mocanu a rezolvat și o problemă gravă cu care se confruntau câteva familii din localitate, respectiv alimenarea cu energie electrică. În prezent, racordarea la rețeaua de energie electrică nu mai este o problemă pentru niciunul dintre cetățenii din Năsturelu.

Cu toate că lucurile bune realizate în comună nu sunt de ici de colo, mai sunt încă multe de făcut în Năsturelu, iar primarul Ion Mocanu are proiecte serioase în lucru, la finalizarea cărora cetățenii vor avea condiții de trai mai bune.

Astfel, s-a primit deja avizul de începere a lucrărilor pentru sistemul de alimentare cu apă în satul Zimnicele, prin Master Planul de la nivel județean. De asemenea, proiecte pentru rețea de alimentare cu apă curentă și canalizare există și pentru Năsturelu, iar după realizarea celor două mari obiective de investiții, există și un proiect pentru asfaltarea a 14 km de drumuri comunale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here