Înscrieri la concursul de director și director adjunct, până duminică/ Lista funcțiilor de conducere vacante în școlile din Teleorman

0

Persoanele interesate de unul dintre cele 135 funcții de director și 23 funcții de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat scoase la concurs de Ministerul Educației se mai pot înscrie pe platforma https://concursdirectori.edu.ro/ până duminică 26 septembrie, ora 23:59.

La nivelul județului Teleorman, cele 158 de posturi scoase la concurs fac parte din următoarele categorii de funcții vacante de conducere, respectiv: director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, inclusiv din centrele școlare de educație incluzivă; director și director adjunct din clubul sportiv școlar; director din palatul copiilor. Lista completă poate fi consultată accesând pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean, la adresa http://www.isjtr.ro/mat/concurs_directori/2021/Lista_functii_vacante_concurs_directori_2021.pdf.

Potrivit calendarului, până în data de 26 septembrie, ora 23:59, cei interesați să participe la concurs își pot crea cont, se pot înscrie și pot încărca (în format digital) actele necesare dosarului, în câteva minute, la orice oră din zilele alocate înscrierilor, accesând https://concursdirectori.edu.ro.
Termenul până la care candidații află rezultatele privind evaluarea dosarului atât prin intermediul listelor oficiale publicate, cât și prin intermediul unui email trimis din platformă, este data de 7 octombrie.

Desfășurarea probei scrise va avea loc în format fizic vineri, 15 octombrie 2021, iar rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate în data de 20 octombrie, urmând ca interviurile să se desfășoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021. Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă și proba de interviu).

Rezultatele finale ale concursului vor fi validate în data de 17 decembrie, urmând ca numirile în funcție să aibă loc începând cu 10 ianuarie 2022, debutul semestrului al doilea al anului școlar 2021-2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here