Incendiu provocat de verificarea etanșeității buteliei cu flacără, la o locuință din Mavrodin

0

Pompierii militari au intervenit, marți seară, pentru stingerea unui incediu ce se manifesta la anexele unei case din localitatea Mavrodin, a transmis ISU Teleorman. Potrivit sursei citate, deplasate la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, forțele de intervenție au reușit, în aproximativ două ore, să împiedice propagarea flăcărilor la casă și stingerea în totalitate a incendiului. Au salvat bunuri materiale estimate la peste 100.000 de lei, dar au ars acoperișul a două anexe și bucatăria pe o suprafață de circa 120 mp, electrocasnicele și mobilierul din bucătărie, valoarea pagubelor ridicându-se la suma de circa 35.000 de lei.

Din primele cercetări a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din vina proprietarului care a verificat etanșeitatea buteliei cu flacără. Din fericire, pe timpul acestei interventii nu au fost inrergistrate victime.

Cu această ocazie, reprezentanții ISU Teleorman atrag încă o dată atenția cetățenilor că este interzisă încercarea cu flacără a etanșeității buteliei, garniturilor sau a furtunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here