Incendiu într-un bloc de locuințe din Alexandria

0

Pompierii teleormăneni au intervenit, miercuri, pentru singerea unui incendiu izbucnit într-o garsoniera de la etajul IV al unui bloc din Alexandria.

În urma incendiului care s-a manifestat în interiorul unei garsoniere, la elementele de mobilier, aparatura electrocasnică și la mai multe materiale textile, un minor de 13 ani s-a intoxicat ușor cu fum, motiv pentru care a fost preluat de către paramedicii SMURD, a primit primul ajutor și a fost transportat la spital, împreună cu mama sa, potrivit ISU Teleorman.

De asemenea, pe timpul intervenției au fost evacuate alte patru persoane din apartamentele învecinate, deoarece exista riscul ca acestea sa se intoxice cu fumul degajat în urma incendiului, dar și o butelie, care putea constitui pericol de explozie.

Au intervenit la fața locului pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere, o descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

În ceea ce privește cauza probabilă a incendiului, din cercetări a reieșit că la baza evenimentului a stat un scurtcircuit produs la instalația electrică, cel mai probabil ea fiind suprasolicitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here