Incendiu într-o gospodărie din localitatea Poiana, din cauza unui scurtcircuit electric

0

Pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, a fost solicitată, miercuri dimineașă, intervenția pompierilor militari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Poiana, cu pericol de propagare la casa de locuit care se afla în imediata apropiere.

Pentru gestionarea situației, la fața locului s-au deplasat rapid trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul, ce se manifesta la o anexă gospodărească construită în continuarea casei de locuit, formată din trei încăperi, în suprafață de cca. 150 mp, a fost localizat și lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să salveze casa de locuit.
Au ars ori au fost distruse bunurile materiale din cele trei încăperi, estimate la aproximativ 30000 de lei. Valoarea bunurilor salvate, reprezentând casa de locuit, a fost apreciată la suma de 50000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric. La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here