Incendiu de proporții in aceasta dimineața la Rosiorii de Vede! Un depozit de lemne a luat foc

0

In aceasta dimineața in jurul orelor 5:30 de minute s-a dat alarma: incendiu la un depozit de lemne din Municipiul Rosiorii de Vede, situat la intrarea dinspre Maldaeni, la Butoaie.

Pentru stingerea acestui incendiu au intervenit prompt pompierii din cadrul Detasamentului Rosiori cu un SMURD si 5 ASAS(autospeciala de lucru cu apa si spuma). In sprijinul acestora s-au deplasat la locul incendiului pompieri din cadrul Detasamentului Alexandria cu 1 ASAS si o autospeciala de salvare de la inaltime, iar Detasamentul Turnu Magurele cu 1 ASAS.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe aproximativ 500 mp iar in interior se afla un motostivuitor alimentat cu gaz de la o butelie, cu pericol de explozie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU A.D. Ghica Teleorman, Maior Adrian Gelu Dragomir, alimentarea cu apa a autospecialelor se face din oras, prin naveta, iar in acest moment se actioneaza pentru stingerea ultimelor focare. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 2000mp.
La acest incendiu nu sunt înregistrate victime!
Revenim cu amănunte.

Adina T. Boboc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here