Încă patru cazuri de COVID-19 confirmate în Teleorman

0

De la debutul pandemiei de coronavirus și până în prezent, în Teleorman au fost confirmate 138 de cazuri de COVID-19. Patru cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus, până marți, 26 mai, 95 au fost delcarate vindecate și externate.
Tot până miercuri, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.162 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până în prezent, 1.219 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.935 de persoane. Alte 82.655 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În Teleorman, marți, 26 mai, mai erau cazate ăn centrele de carantină aflate în funcțiune 19 persoane. Totodată, alte 1.195 de persoane sunt izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here