În urma unei explozii produse la o sobă pe gaze, un bărbat a ajuns la spital

0

 

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Măldăieni, a ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor superioare, în urma unei explozii produse la o sobă pe gaze

Pompierii militari roșioreni au fost alertați în seara zilei de sâmbătă, 10 martie, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de faptul că la o locuință din localitatea Măldăeni s-a produs o explozie, existând riscul izbucnirii unui incendiu.

La fața locului, salvatorii au constatat că explozia nu a fost urmată de incendiu, însă în urma deflagrației a rezultat o victimă, un bărbat de 60 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor superioare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Seviciului de Ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit că evenimentul s-a produs pe fondul unei acumulări de gaze provenite de la sistemul de încălzire (o sobă pe gaze)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here