În Teleorman, aproape 1.800 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în ultimele 24 de ore

0

Crește numărul celor care se vaccinează împotriva COVID-19. Potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică, numai în ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-au vaccinat anti-COVID 1.798 de persoane.
Iar numărul celor care aleg să se imunizeze anti-COVID cu unul dintre cele trei seruri disponibile în centrele de vaccinare sau la medicii de familie înscriși în campania de vaccinare este unul în creștere.

Astfel, dacă luni au fost raportate 380 de persoane (cele vaccinate duminică, 17 octombrie), marți au fost raportate 1.080 de persoane imunizate, miercuri au fost raportate 1.125 de persoane, iar joi au fost raportate alte 1.388 de persoane vaccinate în Teleorman.

Numărul celor care merg să se vaccineze coincide atât cu creșterea numărului de infectări, dar și cu anunțarea noilor restricții de circulație ce vor fi impuse persoanelor neimunizate.

În Teleorman sunt deschise nouă centre de vaccinare, dintre care trei în mediul rural – la Botoroaga, Balaci și Plosca (se vaccineaza cu serul Pfizer BioNTech în toate cele trei centre). Persoanele care optează pentru vaccinul Moderna trebuie să se prezinte la Centrul secundar de la Școala Nr. 6 Alexandria, unde se imunizează cu acest tip de ser.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here