În Alexandria, Roșiori, Videle și alte patru localități din județ nivelul de răspândire COVID-19 a trecut de 3 la mia de locuitori

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin intermediul I.S.U. Teleorman, a avertizat, marți, prin intermediul unui mesaj, cu ajutorul sistemului Ro-Alert, cetățenii din Alexandria, Roșiorii de Vede, Videle, Beuca, Moșteni, Plosca și Poroschia, că nivelul de raspandire a noului coronavirus (SARS CoV-2) este unul ridicat, peste 3 la o mie de locuitori. Infomarea a fost făcută în contextual creșterii cazurilor de infectare în rândul populație cu noul tip de coronavirus, iaer mesajul a fost următorul:

„ATENTIE! In aceasta localitate nivelul de raspandire a noului coronavirus (SARS CoV-2) este unul ridicat, peste 3 la o mie de locuitori. RESPECTATI masurile sanitare pentru a nu va pune viata în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtati corect MASCA, acoperind nasul si gura. Pastrati DISTANTA si evitati aglomeratiile. Mentineti IGIENA MAINILOR, evitati contactul cu suprafetele comune si DEZINFECTATI-VA dupa fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Sa ii INCURAJATI si pe cei din apropierea dvs. sa respecte cu strictete regulile! ISU TELEORMAN”

De asemenea, ISU Teleorman precizează că în perioada următoare, în funcție de evoluția situației generate de virusul SARS-CoV-2, se vor mai remite astfel de mesaje preventive, pentru informarea corectă a cetățenilor și luarea măsurilor care se impun.

Măsura transmiterii recomandărilor preventive prin intermediul sistemului Ro-Alert vine în completarea măsurilor dispuse de autorități destinate limitării răspândirii SARS-CoV -2 în rândul populației.

În ultimele 24 de ore, în județul Teleorman, au fost înregistrate 83 de noi cazuri de infecție cu virusul SAES-CoV-2, iar numărul total al persoanelor infectate ajunge la 1.955.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here