#GuvernulOrban alocă fonduri pentru modernizarea și dezvoltarea localităților teleormănene.

0
Informații noi despre investițiile care se vor realiza în scurt timp, în județul Teleorman vin de la secretarul general adjunct al Guvernului.

Costel BARBU, candidat PNL pentru Camera Deputatilor: „Sunt bucuros să aduc noi vești bune pentru Teleorman. Ministrul Ion Ștefan a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru investiții prin Compania Națională de Investiții, la alte trei noi obiective din județul nostru.

În Drăgănești-Vlașca, demarăm lucrările de reabilitare a Bisericii ”Sf. Nicolae” și de construire a unei anexe sociale și a unei clopotnițe.

În comuna Dracea, începem construirea unui sediu de primărie și pornim lucrările de reabilitare, modernizare, dotare și extindere a Școlii Gimnaziale din satul Dracea.

Viitorul se arată promițător! Încă trei obiective din Teleorman vor primi în foarte scurt timp undă verde pentru demararea investițiilor. Este vorba de extinderea sistemului centralizat de alimentare cu apă din comuna Cervenia, de extinderea sistemului public de alimentare cu apă din comuna Dobrotești și de extinderea rețelei de alimentare cu apă din satul Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești -Vlașca.

#PNL nu uită de nevoile nimănui! Împreună construim România de mâine și aducem prosperitatea și siguranța în casele românilor!

Pe 6 decembrie este șansa noastră să continuăm programul de guvernare PNL.”

#ReușimÎmpreună
#DezvoltămTeleormanul
#DezvoltămRomânia
#CostelBarbuDeputat

La comanda PNL TELEORMAN, CMF AEP 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here