Grav accident rutier pe raza localității Piatra; doi bărbați au fost transportați la spital cu multiple traumatisme

0

Un grav accident de circulație s-a produs, în prima zi a anului, pe raza localității Piatra. În urma impactului dintre două mașini, doi bărbați au ajuns la spital, cu multiple traumatisme, una dintre victime având nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi scoasă din autoturism.

Accidentul rutier s-a produs vineri după amiază, iar la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj medical al SAJ Teleorman.

În urma accidentului, doi bărbați, de 24 și 35 de ani, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean din municipiul Alexandria.

Victima de 35 de ani a fost găsită încarcerată la sosirea echipajelor de pompieri, eliberarea acesteia realizându-se rapid cu accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare.

După preluarea celor două persoane rănite, pompierii zimniceni au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here